Misiunea                  este să furnizeze analizoare de sange  pentru asistenta medicala de pe piata medicinii umane si veterinare. ABAXIS oferă tehnologie de vârf, instrumente şi servicii pentru a sustine calitatea in practica medicala, permiţând medicilor veterinari sa răspunda nevoilor de sanatate ale clientilor lor la punctul de îngrijire în timp util, profitabil şi practic. ABAXIS are sediul central în nordul Californiei - SUA  şi conduce operatiunile din întreaga lume.

 

Sistemul                       constă intr-un laborator compact, analizor de  biochimie capabil sa ofere date despre  electroliţi, gaze din sânge şi imunoanalize,  un analizor  de hematologie usor de utilizat şi o serie de discuri din plastic de 8-cm diametru cu o singură utilizare, numite  rotoare reactive, care conţin toti reactivii necesari  pentru a efectua un meniu fix de teste. Sistemul poate fi operat cu instruire minima şi ofera posibilitatea de a efectua mai multe teste din sange integral, ser sau plasmă. Sistemul furnizează rezultatele testului în cateva minute cu precizie şi acurateţe echivalente cu cele ale unui laborator clinic.

 

Politica de calitate

 

Managementul ABAXIS s-a angajat să menţină un sistem robust  de calitate, fiind  lider în inovaţie si dezvoltare,  oferind produse de diagnosticare  si salvare eficiente, de înaltă calitate şi servicii ce respectă sau depăşesc aşteptările clienţilor noştri, la timp, de fiecare dată. Vom atinge aceste obiective prin respectarea tuturor cerinţelor de reglementare aplicabile, adoptarea celei mai bune practici de afaceri, şi de operare în spiritul de îmbunătăţire continuă.

 

                       este licenţiat ca producator de dispozitive medicale, în conformitate cu Regulamentul  FDA a Sistemului  calitatii. Abaxis este, de asemenea, certificat  ISO 13485:2003 Sistem de calitate Standard pentru dispozitive medicale.